Jump to content

Искаш да закупиш ПРИВИЛЕГИИ в някой от сървърите ни?

Вижте какво предлагаме...
Цъкни тук
Привилегии

Нашите сървъри


Рекламни банери

Правила на Админите

ПРАВИЛАТА НА АДМИНА

1.  В случай на нарушение на правилата от страна на играч, админа прилага наказание под формата на gag / slap / kick / ban в съответствие с правилата на сървърите.
2.  Когато има повече от един админ в сървъра, те си делят отговорностите.
3.  Картата може да бъде сменена само ако има трудности в поддържането на дисциплина на картата или нередности в работата на сървъра / картата.
4.  Спорове между админите няма да бъдат толерирани. В случай на конфликт, този проблем се докладва на Собственика / Основния администратор на този сървър.


ЗАБРАНИ!!!
1. Админът няма право да премахва банове на играчи без предварително съгласие на Собственика / Главния администратор или успешно оплакване срещу банат Играча във форума.
2. Админа няма право да банва играч по негово желание.
3. Админа няма право да право да банва играчи извън правилата на сървъра.


ЗАДЪЛЖЕНИЯ?!
1. Админа е длъжен да бъде активен както във сървъра така и във форума. В допълнение, той е длъжен да посещава форума най-малко веднъж на всеки два дни.
2. Админа е длъжен да посочи причината за бана, така че Играчът, който го е получил (и другите играчи / админи, да видят причината), да се знае, защо този играе бил наказан.
3.  Админа винаги е длъжен да се държи културно към играчите и другите администратори.
4.  Админа е длъжен да следи за нарушители на правилата.
5. Админа е длъжен, да отговаря във форума Отдел Банове и да взема решение във форума Оплакване от Хакери.
6. Админа трябва да предупреди Играча, преди да наложи наказание, което е по-малко от 1 час например с @ или чрез кик с посочена причина.

                                                                           СЪВЕТИ
1. Никога не приемайте думата на играчите на сървъра. Трябва да сте свидетел / да имате доказателство, че някой е нарушил правилата преди да го накажете.
2. След няколко часа от какъвто и да е бан, проверете форума „Отдел банове“.

3. Ваша отговорност е да коментирате оплаквания във „Отдел банове“ за вас и от други админи. Няма значение, че наказанието е наложено от друг админ, играчите ще имат по-добро мнение за сървъра когато оплакванията от банове биват разрешавани по-бързо.

4. Не забравяйте, че играчът също е човек. Играчите създават нашата общност. Ако не ги уважавате, те няма да ви уважават. Погрижете се за играчите и ще бъдете добре харесвани в сървърите и веригата ще има добра репутация.

                                               

 


Има 0 теми в този форум

Все още няма създадени теми в този форум

Създайте първата тема

Рекламни банери

×
×
  • Създай нов...